1 березня Ольга отримала смертельне поранення під час ворожого обстрілу

3 березня під час ворожого обстрілу неподалік Куп’янська загинула 33-річна Ольга Гриценко, волонтерка та парамедикиня з Дніпра.

Ольга пішла на фронт рік тому. Спочатку про це рішення не знали навіть її рідні. А після початку повномасштабного вторгнення РФ вона активно займалася волонтерством: допомагала ТрО, переселенцям, організовувала заняття з першої медичної допомоги для всіх охочих.

Під час обстрілу 1 березня Ольга отримала смертельне поранення. Її подруга Світлана розповіла, що Ольга завжди допомагала людям і розв’язувала будь-які проблеми.

Також читайте: Ченнелерка Айа назвала подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

“У неї був такий стрижень, якщо вона вирішила, то так воно і було. І всі приходили на її перший поклик. Це була людина, на якій тримається світ. Район насправді втратив свою душу. Без неї навіть не уявляю, як буде далі”, – каже Світлана.

За словами подруги, Ольга загинула під час ворожого обстрілу з КАБів та “Смерчів”.

“Вона була така людина, яка потребувала якоїсь діяльності. Вона дуже переживала. Вона була патріоткою. Вона переживала за всіх, вона жила для людей і заради людей. Вона була дуже світла людина, енергійна”, – згадує Світлана.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦