Старець Даниїл з гори Афон, якому 99 років, вважає, що росію очікує справедливий та неминучий Божий суд, але він був повільним.

YouTube-канал “Український Молитовник” процитував слова старця. Також він пророкує події, які у 2024 році змінять хід війни на користь українців та призведуть до втрат з боку РФ.

Читайте також: Путін живий чи мертвий: відомий астролог шокував відповіддю

У пророцтві йдеться, що 2024 рік стане випробування для єдності українського народу, його сили та віри. Попри важкі випробування, зменшення кількості світової підтримки та невдач на фронті, Україна стоятиме непохитно за справедливість.

Ворог буде наполегливим, але перемога все одно залишиться на боці України. Цю перемогу буде досягнуто не тільки завдяки українським воїнам на полі бою, але й через молитву, віру в справедливість та єдність.

Старець нагадав, що у найскрутніші часи, коли темрява огортає все, шлях вказує світло віри та надії.

Цього року відбудуться події, які змінять хід війни на користь України. Після цього російські окупанти втратять свої позиції, а міжнародна підтримка посилиться, країни об’єднаються та допоможуть Україні здобути бажану перемогу. Це свідчитиме про те, що справедливість та правда дуже важливі.

Водночас росія відчує сильний тиск не тільки на фронті, але й на політичній арені, де її будуть засуджувати. Божий суд покарає усіх винних.

Мир вдасться відновити завдяки глибокому усвідомленню взаємопідтримки та поваги між народами. Старець Даниїл побачив, як Україна відновить свою територіальну цілісність.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦