Український виконавець, який зараз захищає Батьківщину, офіційно став одруженим 

39-річний український співак та військовослужбовець Віталій Козловський поділився подробицями зміни сімейного статусу. 

Під час служби Віталій багато переосмислив у своєму житті. Один з епізодів, який глибоко вразив його, – артилерійський обстріл, який він пережив з побратимами. Переживши цей досвід, Козловський зрозумів, що не хоче зволікати з важливими рішеннями.

Пропозицію коханій Віталій зробив спонтанно, після чого вони одразу ж розписалися.

“Я потрапив під артилерійський обстріл, був серед артилерії. Орки обстрілювали нас 2,5 години з двох позицій. Снаряди падали в семи метрах від нашого бліндажа. Це диво, що ми вижили. Я просто писав рандомно всім знайомим і близьким. Напевне, останнє SMS, щоб вони берегли моїх рідних”, – поділився Козловський у програмі ЖВЛ.

Цей досвід став одним із тих, що кардинально змінили його. Саме переосмислення цінностей спонукало Віталія зробити важливий крок в особистому житті.

Відтепер Віталій Козловський офіційно одружений. Ім’я коханої він поки що не розкриває:

“Просто, коли ти вже говориш надто багато, то доведеться говорити ще більше… Тому на все свій час. Я думаю, що це достатньо інформації для того, щоб зрозуміти, чим і як я зараз живу”, – прокоментував свій статус Козловський.

Також читайте: Тоня Матвієнко зворушила треком, де ШІ відтворив голос її матері

Про свою обраницю співак говорить з теплотою: “Вона в мене свідома дуже і від душі. А все, що від душі, воно щире, воно надовго”.

Віталій зізнається, що саме в дружині знайшов те, що шукав роками:

“У мене було багато стосунків. Вони по різному переживалися, не треба нічого очікувати, нічого шукати. Мені все зрозуміло. Святкувати будемо пізніше, поки що не час для гучних таких свят, бо весілля треба гуляти прям правильно. Треба запросити усіх родичів, як то кажуть, і близьких, і далеких, і всіх-всіх об’єднати на цьому святі життя. І це буде!”, – поділився Козловський.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦