Фанат подивився фільм перед смертю завдяки режисеру

50-річний фанат “Дюни” з Квебека, який боровся з невиліковною хворобою, мав останнє бажання: побачити “Дюну 2” перед смертю. 

Фільм ще не вийшов на екрани, але завдяки самовідданій допомозі режисера Дені Вільнева та персоналу госпісу його мрія збулася, пише The Washington Post.

Жозе Ганьйон, засновниця госпісу, де перебував чоловік, написала у Facebook пост з проханням зв’язатися з Вільневом. Режисер був зворушений історією чоловіка і запропонував два варіанти: привезти його до Монреаля або Лос-Анджелеса для перегляду фільму або надіслати копію фільму до госпісу.

Чоловік був надто слабким, щоб подорожувати, тому Вільнев відправив свого асистента з ноутбуком, на якому був записаний фільм. Зі свого ліжка в паліативному будинку чоловік та його друг дивилися “Дюну 2” раніше за весь світ.

Також читайте: Дві жінки й чоловік офіційно стали батьками дитини: фото

Через слабкість чоловік не зміг додивитися фільм до кінця, але він був щасливий, що йому випала така можливість. Він помер через кілька днів, забравши з собою таємницю фільму.

“Дюна 2” вийшла у світовий прокат через півтора місяця після смерті чоловіка і зібрала 180 мільйонів доларів за перші вихідні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦