Нині народний обранець живе в лакшері квартирі в столиці

“Слуга народу” Володимир Крейденко придбав нову квартиру в центрі Києва, якою власником є його батько з осені 2022 року. За інформацією Bihus.Info, депутат пояснив цю покупку доходами своїх батьків від продажу черешні.

Нардеп та його сім’я переїхали до нового житла в одному з нових житлових комплексів на Печерську, а публікації дружини Крейденка в Instagram свідчать про придбання нерухомості наприкінці 2022 року. Варто відзначити, що в декларації Крейденка за 2022 рік не згадано про нерухоме майно.

Журналісти виявили, що власником квартири є батько депутата. Ціна помешкання складає $200 тис. Крейденко пояснив, що фактично переїхав до квартири свого батька у січні 2023 року, і до цього часу він бував у ній лише як гість.

Також читайте: Він – колишній радник Зеленського: а подивіться, як живе зараз

Питання щодо джерела коштів на придбання нерухомості також стали предметом уваги. Депутат заявив, що його батько отримав кошти від продажу будинку в Мелітополі та від справи з продажу черешні, якою він займався, відправляючи продукцію в різні країни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦