Президент аналізує військові плани ворога та вживає заходів для зміцнення обороноздатності

Президент України Володимир Зеленський заявив про проведення чергової наради з військовим та розвідувальним керівництвом країни. Під час наради глава Служби зовнішньої розвідки України, Олександр Литвиненко, висвітлив плани країни-агресора Росії.

Також читайте: Французький доброволець про заяву Макрона: Це війна цивілізації з ордою

Зазначається, що Зеленський підкреслив свідомість та розуміння, які документи та стратегічні рішення перебувають на столі у ворога. “Маємо розуміння, які документи на столі у ворога, який у нього черговий задум. Будемо протидіяти”, – відзначив він у зверненні до українців.

Протягом наради також було представлено доповіді від голови Головного управління розвідки Міноборони, Кирила Буданова, головка Служби безпеки України, Василя Малюка, та інших керівників силових відомств. Вони висвітлювали плани і заходи для зміцнення обороноздатності, спеціальні операції, протидію російським ДРГ та обстрілам, постачання зброї та інші питання, що стосуються безпеки країни.

Зеленський також розглядав питання роботи морського експортного коридору та подякував працівникам портів та суден за їхні зусилля у забезпеченні роботи морського коридору та його безпеки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦