Ганна Чебан багато років пропрацювала в дитячій міській поліклініці № 2 

2 березня 2024 року внаслідок терористичної атаки російських військ на Одесу загинула Ганна Олексіївна Чебан, лікарка-педіатр з багаторічним досвідом.

Ганна Олексіївна протягом багатьох років рятувала життя та піклувалася здоров’ям маленьких одеситів, працюючи в дитячій міській поліклініці №2. Її колеги та пацієнти згадують її як чуйну, доброзичливу та компетентну фахівчиню, яка завжди була готова прийти на допомогу.

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Ганна Олексіївна переїхала до Німеччини, де жила з донькою та онукою. Вона казала, що все там було для неї чуже, і мріяла повернутися додому.

Раніше: Вчителька молодших класів здавала окупантам українських патріотів

На жаль, 2 березня ворожа атака обірвала життя Ганни Олексіївни. Її донька з онукою вже їдуть в Україну, щоб попрощатися з мамою та бабусею.

Чоловік Ганни Олексіївни також був лікарем – він працював хірургом. Син подружжя помер від онкології ще перед великою війною.

Похорон Ганни Олексіївни відбудеться на Північному цвинтарі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦