Невідомі підірвали опору мосту в Самарській області РФ. У ГУР Міноборони України розповіли про наслідки.

Російські Telegram-канали повідомили, що інцидент стався у ніч проти 4 березня. Залізний міст, який йшов через річку Чапаєвка, було пошкоджено через вибух.

Читайте також: ЗСУ вдарили по скупченню росіян в Оленівці

Зазначається, що пошкоджено металоконструкції мосту та загородження. Бетонна опора уціліла. Через вибух затримано потяги, які рухалися з Москви до Орська, Самари, та електричку до Сизрані. Цю ділянку тимчасово перекрили.

Російські спеціалісти перевіряють, чи може міст через Чапаєвку витримати потяги.

Підірваний міст у Самарській області РФ
Підірваний міст у Самарській області РФ

У Головному управлінні розвідки Міноборони України розповіли про наслідки атаки на залізничний міст, який отримав значні пошкодження.

Розвідники зауважили, що силові конструктори мосту підірвали близько шостої ранку 4 березня. Цю залізничну гілку ворог використовував для перевезення військових вантажів, зокрема боєприпасів, вироблених на заводі АТ “полімєр” у Чапаєвську (Самарська область).

Зазначається, що тепер використання мосту стане неможливим на декілька тижнів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦