Керченську переправу перекрили з невідомих причин

Російські окупанти вкотре тимчасово перекрили рух автотранспорту Кримським мостом. Про це повідомляє оперативний канал інформаційного центру по автомобільних дорогах про ситуацію на автопідходах до Кримського мосту та підготовку до огляду.

Причина такого кроку окупантів наразі невідома.

“Тих, хто перебуває на мосту та в зоні огляду просимо зберігати спокій та дотримуватися вказівок співробітників транспортної безпеки”, – йдеться у повідомленні.

Також читайте: Росія втратила ще три літаки Су-34: 150 мільйонів доларів за добу

Нагадаємо, що 24 лютого 2022 року, в день повномасштабного вторгнення Росії в Україну, окупанти також перекривали рух Керченським мостом.

Кримський міст – це незаконно збудований Росією міст через Керченську протоку, який з’єднує окупований Крим з Краснодарським краєм Росії. Міст був відкритий у 2018 році. Переправа зазнала вже двох атак з боку Сил оборони України. Начальник ГУР Кирило Буданов наголошував, що міст буде зруйновано, він закликав мешканців окупованого півострова не користуватися переправою.   

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦