Мурат Налчаджиоглу та блогерка Анастасія каталися на лижах

Колишній чоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу разом зі своєю новою обраницею, блогеркою Анастасією, побував в Італії.

Попри те, що турецький бізнесмен досі офіційно одружений з візажисткою Лілією Реус, він у соцмережах чи не щодня публікує фото й відео з новою пасією.

Цього разу новостворена пара вирушила у спільну відпустку та поділилася емоційними моментами з подорожі на своїх сторінках в Instagram.

Також читайте: Зірка проєктів 95 кварталу осоромилася українофобськими висловлюваннями

Анастасія розмістила кадри з дороги, а також повідомила про їхню подорож до Італії. На зображеннях видно гори та будинки, які оточені лісами. “Кохання — це подорожувати разом”, – зазначила блогерка в підписі до фотографій.

Мурат своєю чергою репостнув сторіз своєї коханої та додав емоджі серце. Він також показав будинок, де вони зупинилися в Італії – з чудовим виглядом на гори в тумані, повністю вкриті снігом.  

Раніше нова обраниця турецького бізнесмена отримала від підписників відзнаку “спить з одруженим”. Анастасія відповіла на ці закиди з емоційним коментарем, в якому зазначила, що живе почуттями, а не правилами, придуманими іншими людьми.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦