Кіберспеціалісти ГУР отримали доступ до серверів Міноборони Росії.

Хакери здійснили DDoS-атаку на сервери російського оборонного відомства, завдяки чому отримали важливу секретну інформацію, софти і таємні документи. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Читайте також: ГУР: Путін веде росію до краху

Українська спецслужба отримала доступ до захищеної інформації, шифрування та програмного забезпечення, яке використовувало Міноборони РФ.

Крім цього, тепер ГУР володіє таємними службовими документами окупантів. Йдеться про звіти, накази, розпорядження та іншу документацію, що пов’язана з 2000 структурними одиницями МО РФ.

Українські хакери

Завдяки зібраній інформації українські спецслужбовці можуть встановити повну будову системи Міноборони РФ, всіх його ланок та ідентифікувати керівників, їхніх заступників, помічників та простих військових.

До прикладу, ГУР отримав доступ до інформації про заступника міністра оборони РФ Тімура Іванова. Вказується, що він повпливав на успішність кібератаки.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦