Атаковано завод імені Свердлова, який перебуває під західними санкціями

1 березня вночі мешканці Дзержинська Нижньогородської області Росії стали свідками потужних вибухів. За повідомленнями місцевих жителів, причиною вибухів могла стати атака безпілотних літальних апаратів.

За даними Telegram-каналів, ймовірною ціллю атаки був завод імені Свердлова, який спеціалізується на виготовленні вибухівки та спорядженні боєприпасів для російської армії.

Наразі офіційні особи та відомства РФ не прокоментували цю подію.

Telegram-канал BAZA повідомляє, що атака на завод імені Свердлова відбулася близько 2 години ночі. За їхніми даними, три безпілотники намагалися вдарити по заводу, але були придушені силами РЕБ.

Також читайте: До Курської області завітав безпілотник

Завод імені Свердлова перебуває під санкціями з боку ЄС, Великої Британії, США, Канади, Швейцарії, Австралії, Японії, України та Нової Зеландії.

Атака на завод імені Свердлова, якщо її підтвердять офіційно, може мати значні наслідки для російської військової промисловості, адже це підприємство відіграє важливу роль у виробництві різноманітних боєприпасів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦