Уражено місце, де базувалися російські бойовики

Вечір 29 лютого виявився дуже напруженим для окупантів у Маріуполі. Об’єкти противника на тимчасово окупованій території привернули увагу наших партизанів та Збройних Сил України.

За інформацією радника мера Маріуполя, Петра Андрющенка, серйозний удар завдано по базі противника, розташованій між вулицею Тополіна та проймою річки Кальчик.

“Чекаємо на російську версію “горів камыш, деревья гнулись”, — підкреслив Андрющенко.

Внаслідок атаки сталася значна пожежа, проте російські військові не намагалися швидко загасити її.

Також читайте: ЗСУ вдарили по скупченню росіян в Оленівці

Пізніше Андрющенко повідомив про результати атаки.

“Підтверджуємо завдання удару по базі окупантів на північному заході в напрямку села Старий Крим-Каменське-Кальчик”, — відзначив він.

Радник мера додав, що на місце інциденту вирушили дві швидкі, хоча в місті діє лише 10 таких автомобілів.

“Щобільше, після вибуху, про який повідомляли вчора, дві карети швидкої допомоги (з 10, що працює в місті) рванули на виїзд в бік Мелекіне. З огляду на залучену кількість та швидкість, окупанту поплохєло геть. З пораненими в лікарні Маріуполя швидкі не повертались. Судячи за все, пакували на місці. Построєніє? Пекельний для окупанта вийшов четвер”, – резюмував Андрющенко. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦