Знешкоджено два десятки окупантів

Російські пабліки увечері 28 лютого повідомили, що ЗСУ завдали чергового влучного удару по місцю масового скупчення окупантів. 

Зазначалося, що місце прильоту – це Оленівка Донецької області. Пропагандисти написали, що по скупченню окупантів завдано удару з HIMARS.

Це сталося нібито, коли командування 155-ї окремої бригади морської піхоти вивело особовий склад частини на шикування, щоб нагородити бійців, що «відзначилися».

Росіяни писали, що було ліквідовано заступника командира російського військового підрозділу (155 ОБрМП), вбито 19 бойовиків та 11 поранено.

Генштаб ЗСУ зранку 29 лютого підтвердив удар по окупантах. Його було завдано за допомогою українських реактивних систем залпового вогню.

“Збройні Сили України завдали ракетного удару по скупченню російських військ в Оленівці Донецької області за допомогою українських реактивних систем залпового вогню. За попередніми даними втрати ворога внаслідок удару: 19 мертвих російських окупантів, зокрема заступник командира російського військового підрозділу та 12 поранених загарбників, зокрема командир цього підрозділу”, – йдеться у повідомленні.

Пропонуємо прочитати: Як і коли закінчиться війна в Україні: два сценарії від німецького професора

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦