Гравець у першому ж матчі пропустив 4 голи за 21 хвилину

Український голкіпер Мирослав Зновенко продовжить кар’єру в Росії.

За даними порталу Transfermarkt, 21-річний уродженець Луганська 5 лютого 2024 року підписав контракт з московським “Спартаком-2”.

Попри відсутність офіційного оголошення про трансфер, Зновенко вже встиг дебютувати за “Спартак-2” на тренувальному турнірі “Кінопоіск  FNL Camp” у Туреччині.

У першому матчі проти “Єнісея” Зновенко розпочав гру в основі, але провів на полі лише 26 хвилин. Протягом цього часу “Єнісей” забив українському голкіперу чотири голи без відповіді, після чого Зновенко був замінений. 

Раніше: Російська стрибунка у сльозах зізналася, що не дивитиметься ОІ з Магучіх

Зновенко є вихованцем луганської “Зорі”. У ДЮФЛ виступав за “Металіст” (Харків) та “Дніпро”. У дорослому футболі дебютував у сезоні 2018/19 у складі дніпровського клубу, за який виступав у аматорському чемпіонаті України.

З 2019 року Зновенко перебував у системі “Дніпра-1”, де грав за юнацьку та молодіжну команди. У 2021 році він двічі вирушав в оренду: до “Нікополя” та “Металіста”.

У 2020 році Зновенко провів 4 матчі за юнацьку збірну України (U-18). У 2021 році він також був викликаний до молодіжної збірної України, дебютувавши в товариському матчі проти однолітків з Румунії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦