На пресконференції, присвяченій річниці війни в Україні, Кирило Буданов, очільник ГУР МО, поділився сенсаційною інформацією про смерть опозиціонера Олексія Навального. 

За його словами, Навальний помер не внаслідок отруєння чи інших насильницьких дій, а від тромба.

Буданов підкреслив, що дані про тромбоемболію як причину смерті Навального ґрунтуються на перевірених джерелах, а не на здогадках з інтернету. Він також зазначив, що розхитати путінський режим без зовнішнього втручання неможливо. 

За словами Буданова, диктаторський режим Путіна несе значну загрозу для міжнародної спільноти. Його існування може призвести до непередбачуваних та жахливих наслідків у майбутньому. Тому, на думку Буданова, необхідна співпраця та активні дії з боку світової спільноти для трансформації та демонтажу цього режиму.

Буданов підкреслив, що війна в Україні значно послаблює путінський режим. Зростання активності Росії на фронті веде до збільшення проблем та дестабілізації всередині країни. Українські операції, темпи яких лише посилюватимуться, роблять значний внесок у цю дестабілізацію.

Нагадаємо, що 16 лютого 2024 року Навальний помер у російській колонії. Офіційна версія стверджує, що він помер від “раптового погіршення самопочуття”. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦