Глава держави пережив щонайменше п’ять спроб вбивства 

Президент України Володимир Зеленський заявив, що з початку повномасштабного вторгнення Росії на його життя було скоєно щонайменше п’ять замахів. Про це він розповів в інтерв’ю головному політичному ведучому Fox News Брету Баєру.

Під час інтерв’ю, яке проходило на лінії фронту, Баєр запитав Зеленського про замахи на його життя. Президент відповів спокійно та лаконічно, без зайвих емоцій: “Після п’ятої спроби це мені зараз нецікаво”.

Зеленський вперше публічно заявив про замахи на його життя у листопаді 2023 року.  

Раніше: Зеленський припустив, чи втратить Путін владу

“Перший дуже цікавий…, це як COVID. Люди не знають, що з цим робити, і це видається дуже страшним. А потім просто розвідка ділиться з вами деталями, що ще одна група прибула в Україну для (вчинення) цього”, – казав глава держави.

Західні ЗМІ писали, що вперше вбити Зеленського намагався російський спецзагін, який десантувався у Києві 24 лютого 2022 року. Однак охорона президента забезпечила надійний захист. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦