Генсек НАТО вважає перемогу України кращим покаранням для Росії

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг закликав союзників посилити допомогу Україні, аби не дати Росії здобути перемогу.

Він наголосив, що це буде найкращим способом вшанувати пам’ять Олексія Навального, який загинув у боротьбі за свободу.

Раніше: Байден вилаявся у бік Путіна, згадавши про ядерну загрозу

Столтенберг зазначив, що виведення українських військ з Авдіївки свідчить про нагальну потребу у нарощуванні військової допомоги.

Він підкреслив, що ряд країн вже йдуть на цей крок, а США, ймовірно, зроблять те ж саме найближчим часом.

Нагадаємо, Олексій Навальний помер 16 лютого у віці 47 років у заполярній колонії. Його дружина Юлія Навальна звинуватила Путіна у вбивстві чоловіка, а президент США Джо Байден заявив, що російський лідер відповідає за смерть Навального.

Навальна пообіцяла продовжити справу чоловіка. Волков підтвердив цей намір, але сказав, що соратникам Навального «доведеться ухвалити багато рішень про те, як жити далі після цієї жахливої втрати».

Вашингтон пообіцяв запровадити нові санкції проти Росії у зв’язку зі смертю Навального у п’ятницю, європейські дипломати кажуть, що ЄС працює над аналогічними заходами.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦