Речник Путіна запевнив, що диктатор не образився на слова американського лідера 

Під час благодійного вечора в Сан-Франциско президент США Джо Байден різко висловився про президента Росії Володимира Путіна, назвавши його “сучим сином”.

Байден також застеріг від небезпеки ядерного конфлікту, але назвав зміну клімату “екзистенційною загрозою для людства”.

«У нас є божевільний сучий син, такий як цей Путін, і ми завжди повинні турбуватися про ядерний конфлікт. Але загрозою існування людства є клімат», — сказав Байден.

Президент США також розкритикував колишнього президента Дональда Трампа за порівняння своїх юридичних проблем з долею російського опозиціонера Олексія Навального.

Раніше: Медведєв розповів, коли росіяни знову підуть у наступ

У Кремлі заявили, що Путін не ображається, коли його називають “божевільним”. 

Слова президента США Джо Байдена, який назвав Володимира Путіна «божевільним сучим сином», не здатні вразити російського президента, сказав прессекретар Кремля Дмитро Пєсков. 

«Подібні хамські заяви з вуст глави держави США навряд чи здатні вразити главу іншої держави, тим більше президента Путіна. Але це є ганьбою для самої країни. Я маю на увазі США»,— сказав він.

За словами Пєскова, Байдену «має бути соромно» використовувати таку лексику щодо Путіна. «Зрозуміло, що пан Байден демонструє в угоду внутрішньополітичним інтересам поведінку в стилі голлівудського ковбоя», — додав Пєсков. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦