Чиновниця має квартиру в елітному ЖК, преміальний Lexus та маєток на узбережжі Середземного моря 

Суддя Апеляційного суду Києва Тетяна Кагановська (Тетяна Росік) виявилася мільйонеркою. 

Як повідомляє ТСН, за 20 років роботи у суді Тетяна Кагановська стала чи не рекордсменкою з кількості порушень. За це отримала місце у базі “Миротворець”

У 2017 році вона відпустила колишнього бійця “Беркуту” Віталія Гончаренка, хоча він був звинувачений у понад 30 замахах на вбивство. 

За це Генпрокуратура направляла заяву проти судді до Вищої ради правосуддя. 

І все, що змогла сказати суддя – “вона шкодує”, “такий закон”.

Раніше: Міст Метро у столиці посадять на додаткові опори

Якось Тетяна Кагановська стрімко почала збагачуватись. У неї з’явилися дві земельних ділянки біля Азовського моря – на тисячу й на 2,5 тисячі квадратів. З’ясувалося, що це земля дитячого санаторію, яку “роздерибанили” і розпродали за копійки. 

2019 року у судді з’явилася квартира у новобудові Києва, однак офіційно її оформлено на матір судді. Хоча там мешкає сама суддя Кагановська. За рік суддя придбала Lexus RX 300 за півтора мільйона. А на її банківському рахунку прибуло 130 тисяч грн, на руках судді зберігається 150 тисяч доларів.

Ще Тетяна Кагановська придбала будинок у Хорватії, куди вивезла двох своїх синів. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦