19 лютого 2024 року його знайшли вбитим в Іспанії

Секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував трагічну смерть колишнього російського пілота Максима Кузьмінова, який перегнав Мі-8 до України, а потім був знайдений мертвим в Іспанії.

За його словами, Україна пропонувала Кузьмінову залишитися в країні після його сміливої ​​операції. Тут він був би під захистом, на відміну від Іспанії, де його життя обірвалося.

“Пропозиція нашої країни полягала в тому, щоб він лишався в Україні. Він точно б тут був би захищений. І я не думаю, що вони так тут могли б бешкетувати, як це відбулося в Іспанії”, – сказав Данілов.

Також читайте: Олексій Навальний помер у колонії

Данілов закликав людей, причетних до подібних подій, бути пильними та берегти себе.

Секретар РНБО наголосив на важливості дочекатися офіційних висновків іспанських правоохоронців щодо вбивства.

Нагадаємо, Максим Кузьмінов влітку 2023 року перегнав гелікоптер Мі-8 з Росії до України в рамках спецоперації ГУР МО. 19 лютого 2024 року його знайшли вбитим в Іспанії. ГУР МО України підтвердило цю інформацію.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦