Вже зафіксовано шість збитих російських літаків за три дні  

За останні три дні українські військові збили шість російських літаків. Це значне зростання порівняно з попередніми тижнями. Експерти висловлюють різні думки щодо причин цього явища.

За словами військового експерта Олексія Гетьмана, ворожі пілоти могли стати більш зухвалими і почали залітати в зони, де розташовані українські зенітно-ракетні комплекси (ЗРК).

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко припускає, що росіяни могли усвідомити ефективність тактики ударів керованими авіаційними бомбами (КАБами) порівняно з наземними атаками. Це може призвести до збільшення використання КАБів, а значить і польотів російської авіації.

Також читайте: Знищення шести російських СУшок: Ігнат оцінив перспективи

Коваленко також припускає, що після втрати шести літаків росіяни можуть тимчасово знизити активність своєї авіації.

Однак експерт стверджує, що росіяни, ймовірно, знову відновлять польоти, адже КАБи є важливим інструментом для них на лінії бойового зіткнення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦