5 лютого помер син глави російської нафтової компанії “Роснєфть” Ігоря Сєчина. Іванові Сєчіну було 35 років. 

По це ЗМІ довідалися із запису в реєстрі спадкових справ (РСС). Першим на це звернув увагу колишній менеджер ЮКОСу Леонід Нєвзлін.

Він зауважив, що запис у реєстрі оформлено на Івана Ігорьовича Сєчина 1989 року народження, який жив у Москві за адресою Шведський глухий кут, будинок 3. 

За даними телеграм-каналу ВЧК-ОГПУ, офіційно причиною смерті у сина Сєчина записано «відірвався тромб». 

Джерела каналу повідомили, що близько 4 ранку 5 лютого 35-річний Іван почав скаржитися, що задихається, після чого знепритомнів. Він загинув у котеджному селищі “Європа” у підмосковному Красногорську. 

Також читайте: У Криму дрони ГУР атакували великий десантний корабель: “Цезар Куніков” пішов на дно

При цьому, як стверджують джерела ВЧК-ОГПУ, глава “Роснєфті” заборонив Слідчому комітету та ФСБ займатися розслідуванням смерті свого сина.

Син Сєчіна працював у “Газпромбанку”, а з 2014 року перейшов до “Роснєфті”. У віці 25 років Іван був відзначений медаллю ордену «За заслуги перед Вітчизною» II ступеня «за великий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу та багаторічну сумлінну працю».

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦