Військовослужбовець вважає ухилянтів злочинцями

Майор ЗСУ Єгор Чечеринда заявив, що українській армії потрібно поповнення щонайменше на 10 тисяч людей з кожної області.

Він зазначив, що за останні два роки російська армія стала більш професійною, і Україні потрібні люди, щоб протистояти їй.

Чечеринда назвав ухиляння від мобілізації злочином в умовах війни. Він закликав українців бути патріотичними та захищати свою країну.

Військовий зауважив, що армії потрібно щонайменше 250 тисяч нових бійців. Це по 10 тисяч людей з кожної області, не рахуючи окупованих.

Також читайте: У Раді обіцяють покращити мобілізацію – нардеп сказав про “підсолодження”

Чечеринда також підкреслив, що за останні два роки російська армія стала більш професійною. Він зазначив, що росіяни навчаються, а Україна надто довго працює над законопроєктом про мобілізацію.

“За ці два роки їхня армія стала фаховою. Треба усвідомити, що по той бік фронту воюють не дурні. Нашому війську потрібні люди”, – сказав він.

Чечеринда закликав українців бути патріотичними та захищати свою країну.

“У нас, на жаль, зникла ця патріотична теза, що чоловік має захистити родину, місто, державу. У нас перестало бути модно захисником. В окремих випадках є. Але немає загальнонаціонального духу. Натомість модно бути ухилянтом. Я бачу відео, як поводитися на ВЛК, як перепливти Тису, скільки заплатити за довідку. Ухилянство – це злочин в умовах війни”, – додав він.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦