Зміна прізвища була описана як “важлива справа”

Принц Гаррі та Меган, герцог і герцогиня Сассекські, змінили прізвища своїм дітям. Арчі та Лілібет отримали нове прізвище Сассекс. 

У свідоцтвах про народження і Арчі, і Лілібет були записані під прізвищем Маунтбаттен-Віндзор. Його затвердила королева”як прізвище королівської сім’ї” в 1960 році. Його використовують усі нащадки королеви по чоловічій лінії, крім принців і принцес, яких називають Королівською Високістю.

Тож Вільям, принц Уельський, технічно не має прізвища, як і принц Гаррі, хоча Гаррі більше не використовує Його Королівську Високість. У школі та на роботі вони використовували прізвище Уельс, як сини тодішнього принца Уельського.

Також читайте: Принцеса Діана була готова розірвати весілля з Чарльзом

Арчі та Лілібет стали принцом і принцесою, коли король Карл III зійшов на престол у 2022 році. А тепер Сассекси дали своїм дітям прізвище Сассекс.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦