Естонська поліція попередила, що вже скоро може повністю закрити кордон з Росією через те, що росіяни зганяють до пунктів пропуску “групи іноземців”, які не мають підстав для в’їзду до ЄС

У заяві Департаменту поліції та прикордонної охорони Естонії зауважується, що останнім часом Росія свідомо зганяє до кордону з Естонією нелегалів.

Громадянам Естонії радять не подорожувати на територію Російської Федерації, оскільки вони не зможуть повернутися через наземні пункти пропуску.

Читайте також: У Криму дрони ГУР атакували великий десантний корабель: “Цезар Куніков” пішов на дно

Нагадаємо, Естонія має з Росією спільний кордон протяжністю 333 кілометри, уздовж якого зараз відкрито шість пунктів пропуску.

У листопаді минулого року Естонія застерегла своїх громадян від «будь-яких поїздок» до Росії, міністерство закордонних справ країни заявило, що «може тимчасово закрити свої пункти пропуску в дуже короткий термін через потенційний міграційний тиск» з Росії.

“Якщо Естонія тимчасово закриє свій кордон, ті, хто в цей час перебуває в Росії, не зможуть повернутися”, – пояснив міністр закордонних справ Естонії Маргус Цахкна.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦