Державне бюро розслідувань наклало арешт на майно бізнесмена Ігоря Гринкевича та його сім’ї. Йдеться про нерухоме майно, транспортні засоби, підконтрольні товариства та компанії.

У відомстві не змінили кваліфікацію злочинів, які здійснили учасники злочинної організації під керівництвом старшого Гринкевича.

Читайте також: Соня Морозюк була одружена: кого вона покинула заради Романа Гринкевича

Справа Гринкевичів - Гринкевичі

Арештовано майно дружини Ігоря Гринкевича, сина Романа, тещі, двох його співучасників та підконтрольних їм товариств. Крім цього, ще не вирішено питання щодо майна екснареченої Романа – Соні Морозюк, та ще одного співучасника.

У середині січня 2024 року були оголошені підозри 5 особам у створенні та участі у злочинній організації, яка заволоділа чужим майном завдяки шахрайству через укладення договорів з Міноборони та їхнє невиконання, вчиненому в умовах воєнного стану.

ДБР продовжує документувати злочинні дії сім’ї Гринкевичів та їхніх спільників.

Крім цього, Ігоря Гринкевича затримали під час спроби дати хабар у розмірі 500 тисяч доларів одному з керівників слідчого управління ДБР. Львівський бізнесмен хотів, щоб з його майна та майна компаній зняли арешт.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦