Окупанти намагаються змінити етнічний склад населення

За даними української розвідки, Росія веде активну кампанію з етнічної чистки та асиміляції на окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Для цього окупанти завозять тисячами заробітчан з депресивних регіонів РФ, пропонуючи їм роботу на будівництві та відновленні зруйнованих міст.

Відбувається переселення на окуповані території лікарів та вчителів з Росії, щоб замінити українських фахівців та навчити дітей за російською програмою.

Окупанти розселяють будівельників, лікарів, вчителів, а також співробітників російських “правоохоронних” органів та військових у відібрані квартири українців. Націоналізують” житло українців, навіть те, яке вже було переоформлене за російським законодавством.

За словами Івана Федорова, голови Запорізької ОВА, Росія затвердила програму “Запорізька цілина”, яка передбачає масове переселення громадян РФ, Білорусі та Казахстану на окуповану територію Запорізької області.

Вас може зацікавити: Сміття біля будинків, води немає, сплять у шубах: як живе окупований Донецьк

Окупанти роблять все можливе, щоб:

  • Придушити опір українців.
  • Змінити генофонд та етнічний склад населення.
  • Вирішити демографічні проблеми Росії.

Ситуація на окупованих територіях залишається складною. Українці, які вимушено залишилися в окупації, стикаються з численними проблемами, включаючи:

  • Відсутність доступу до українських ЗМІ та інформації.
  • Примус до співпраці з окупантами.
  • Переслідування за проукраїнську позицію.
  • Загрозу депортації до Росії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦