Цахіагійн Елбегдорж  натякнув, кому належить більша частина Росії 

Після інтерв’ю російського диктатора Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону, в якому очільник Кремля намагався пояснити загарбання українських територій, звертаючися до давніх часів, коли частина земель України була охоплена печенігами, поляками та австро-угорцями, російського лідера почали тролити та нагадувати йому історію, як нинішні російські землі належали різним племенам.

Так колишній президент Монголії Цахіагійн Елбегдорж натякнув Путіну, кому за його ж логікою має належати більша частина Російської Федерації.

Читайте також: Путіна спіймали на брехні про батька Зеленського

Елбегдорж в соцмережі X опублікував мапу XIII століття, на якій показано, що більша частина нинішньої Росії керувалася Монгольською імперією.

“Після розмови Путіна. Я знайшов історичну карту Монголії. Не хвилюйся, ми – мирна і вільна нація”, – написав Елбегдорж.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦