Президент Володимир Зеленський повідомив, що в Україні перезавантажать державну систему. Так наша країна зможе досягти поставлених цілей.

У своєму зверненні президент переконаний, що Україна може перемогти і має це зробити, а усі цілі є справедливими.

Раніше Данілов сказав, коли стане можливим проведення виборів в Україні.

За словами президента, потрібно зробити усе можливе задля перемоги України. Він подякував усім, хто допомагає, б’ється та працює.

Зеленський додав, що буде багато переговорів, зустрічей та домовленостей для України. Зокрема це стосуватиметься безпекових гарантій, військової допомоги тощо.

Зеленський

Нещодавно Україну відвідали глави МЗС та Міносвіти Португалії. Було обговорено співпрацю між державами, зокрема у відбудові України та освітніх закладів.

Також Зеленський провів зустрів з очільником Організації економічного співробітництва та розвитку, з яким обговорив залучення фінансів для відбудови нашої держави.

Крім цього, президент підписав указ, який розпочинає створення у Силах оборони окремого роду сил – Сил безпілотних систем. Адже дрони змінюють ситуацію на полі бою, у Чорному морі та допомагаю не тільки відбивати штурми, але й у великих масштабах ліквідувати окупантів та їхню техніку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦