Речник ЗСУ капітан Ілля Євлаш висловив свою думку з цього приводу

У ЗСУ вважають, що вирізняти блогерів з-поміж інших українців не можна. Будь-хто призовного віку може піти воювати. Речник ЗСУ капітан Ілля Євлаш зауважив, що популярні блогери нічим не відрізняються від інших громадян і, як і всі, повинні йти в ТЦК.

Євлаш вважає, що перебування у війську не завадить інфлюенсерам продовжувати свою діяльність, включаючи волонтерство.

Він навів приклади людей, які, будучи у Збройних силах, продовжують вести блоги, займатися інфлюенсерством та волонтерством.

Також читайте: Хто і за яких обставин вигадав Привида Києва

Євлаш підкреслив, що головне – це те, що людина робить і скільки зусиль докладає.

Він зазначив, що якщо блогер збирає кошти на дрони, донатить мільйони та постійно співпрацює з бригадами, то не важливо, де він знаходиться.

“Головне, що ти робиш і наскільки ти віддаєшся. Тобто, якщо він зі свого цивільного життя робить дуже багато, і реально це виправдовується також іще тим, що, наприклад, він з тих чи інших причин, якщо піде, не може, окей. Але в цілому, якщо я блогер, я не йду в армію, тому що я блогер, я репости роблю, це важливо, звичайно, але це не є підставою, ти репости можеш робити так само, будучи в Збройних силах, це не є прямо такою причиною”, – підкреслив Євлаш.

Він зазначив, що це залежить від конкретної ситуації та того, який внесок може зробити людина в оборону країни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦