Олена Кравець, відома українська акторка та близька подруга Олени Зеленської, поділилася своїми спогадами та роздумами про першу леді України.

За словами Кравець, подружжя Зеленських завжди жило у власному “мікрокосмосі”, де панувала щира любов та романтика.

Повномасштабна війна, на жаль, змінила Олену Зеленську, але не зламала її.

Навпаки, перша леді стала ще сильнішою, навчившись використовувати “м’яку силу” для донесення правди про жорстоку війну в Україні до світової спільноти.

Раніше: Зеленський хоче переламати перебіг війни – Time

Сьогодні Олена Зеленська – одне з головних облич України на міжнародній арені.

Вона виступала в Конгресі США, потрапила до списку найвпливовіших людей світу за версією журналу TIME, невтомно бореться за Україну, будучи при цьому мамою, дружиною та просто жінкою, яка мріє про мир і спокій.

Після перемоги над ворогом Олена прагне лише одного: усамітнитися з рідними та насолодитися тишею десь у мальовничому місці на березі Дніпра.

“Мені здається, що їй дуже хочеться усамітнення, побути наодинці взагалі. Я знаю, як вона це любить і як їй це потрібно”, – резюмувала Кравець.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦