Керівника департаменту захисту національної державності СБУ Романа Семенченка звільнили через стеження за працівниками Bihus.Info.

Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на власні джерела. Таке рішення ухвалив голова Служби безпеки України Василь Малюк.

Раніше ми розповідали, що тисячі камер спостереження в Україні передають інформацію в Китай.

Джерела розповіли, Малюк направив відповідне подання на президента Володимира Зеленського, який підписав указ.

СБУ

Крім цього, керівництво СБУ заявило про чітку позицію щодо роботи Служби. Дії деяких співробітників не можуть кидати тінь на СБУ, яка чимало робить під час повномасштабного вторгнення РФ.

У Службі нагадали, що вони проводять унікальні спецоперації, як-от підриви Кримського мосту через Керченську протоку, так і ліквідація окупантів на території РФ.

Тому “кадри”, які стежили за співробітниками редакції Дениса Бігуса, повинні понести відповідальність за свої дії. Це однозначна позиція керівництва. Дехто навіть вважає, що їх треба відправити на фронт.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦