Принцеса Діана хотіла скасувати королівське весілля з Чарльзом останньої хвилини, але дещо їй завадило.

Daily Mail опублікували уривок книги Інгрід Сьюард “Моя мати і я”, де розповідається про підготовку до весілля леді Діани Спенсер та принца Чарльза 1981 року.

Читайте також: Історія вбрання принцеси Діани, в якому вона заснула на публіці

За місяць до весілля Діана була присутня на вечірці до 21-го дня народження принца Ендрю. Але там дещо сталося. Вона мріяла потанцювати з майбутнім чоловіком, але весь вечір він провів у робочому кабінеті. До Діани він так і не вийшов, а вона сильно засмутилася.

Принцеса Діана і Чарльз

Авторка книги написала, що Діана була дуже сильно засмучена, емоційно виснажена та навіть у розпачі. Вона відчайдушно почала танцювати з різними чоловіками, а потім сама.

Чарльз і Діана з королевою Єлизаветою II та принцом Філіпом

Наступного дня після вечірки Діана приїхала до батька в Нортгемптоншир і заявила, що не повернеться у палац. Граф Спенсер заспокоїв доньку та сказав, що розривати заручини з принцом перед весіллям не можна.

Весілля Чарльза і Діани

Саме граф Спенсер допоміг переконати Діану у тому, що весілля скасовувати не треба, оскільки вона кохає Чарльза. Проте принц не мав тих самих почуттів до Діани, але 29 липня 1981 року зіграли весілля.

Принцеса Діана і Чарльз

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦