Гастрономічний порадник та відомий шеф-кухар Фред Тісс розкрив маловідомі секрети приготування макаронів.

Недарма вважається, що ідеальна тарілка макаронів починається з правильного варіння локшини. Шеф Тісс зауважив: промивання макаронів не варто вважати обов’язковим етапом. 

За його словами, це необхідно лише у випадках, коли до локшини планується додати соус. Шеф вважає, що промивання також допомагає видалити крохмальну воду, що призводить до кращого зчеплення соусу з макаронами.

Також читайте: З якими продуктами несумісні банани: уникайте поєднання

“Коли я готую страву з макаронів, я варю їх із підсоленою водою та готую соус окремо. Після проціджування локшини залишаю трохи підсоленої води для страви. Під час зливання локшини, я змішую їх із соусом, додаючи трохи води для збереження крохмалю на поверхні макаронів та підсоленої води для створення ідеального соусу”, – пояснює Фред Тісс.

Щоправда, шеф-кухар наголошує, що завжди є винятки з правил. У випадку яєчної локшини, яку ви плануєте додати в суп, Тісс рекомендує промити її в холодній воді та зберігати в холодильнику до використання. Інший випадок, коли промивання варто розглядати, це приготування безпечного салату з майонезом та макаронами.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦