В Україні викрили агентурну мережу, яку курувала російська ФСБ. Зрадники корегували вогонь російських військових по українській техніці та підрозділах Сил оборони України.

У пресслужбі Донецької обласної прокуратури повідомили, що агентурна мережа діяла в різних регіонах України. Зокрема на Донбасі, у Запорізькій та Одеській областях.

Раніше ми розповідали, що російських ветеранів війни проти України агітують ставати вчителями.

Правоохоронці повідомили, що у жовтні 2023 року двоє чоловіків та три жінки погодилися співпрацювати з російською ФСБ, оскільки мають проросійські погляди.

Зрадники з Краматорського та Покровського районів Донецької області шукали та “зливали” ворогу місця дислокації українських військових.

Інший зрадник родом з Добропілля. Він так само передав РФ інформацію про кількість техніки Сил оборони України, її переміщення та особовий склад. Він надсилав в одному з месенджерів, додаючи скриншоти з Гугл.

Крім цього, жителька Краматорська виїжджала за наказом куратора особисто збирати інформацію.

П’ятьом особам повідомлено про підозру в державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України). Їм загрожує до 12 років ув’язнення.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦