У полоні в росіян залишаються понад 900 “азовців”

У російському полоні продовжують лишатися понад 900 бійців полку “Азов”, які тримали оборону Маріуполя. Про це повідомив командир 12-ї бригади спеціального призначення “Азов” Нацгвардії України Денис Прокопенко з позивним “Редіс”.

Під час вчорашнього обміну військовополоненими додому повернулося двоє бійців 12-ї бригади “Азову” НГУ, однак вони не були “азовцями”, які обороняли Маріуполь.

Також читайте: Україна атакує Росію секретними дронами: зброю випробовують у боях

“Щиро вітаю зі звільненням із ворожої неволі двох бійців 12-ої бригади “Азову” НГУ, які після розширення підрозділу “Азов” із полку до бригади, стали частиною нашої військової родини. Проте мою радість за їхнє повернення затьмарює, що рідні бійців, які тримали оборону Маріуполя у складі полку “Азов”, знову не побачать у списках імена своїх близьких”, – написав Прокопенко.

Він зауважив, що за всі обміни від початку повномасштабного вторгнення у списках лише кілька разів у них з’являлися імена “азовців”.

“Ми продовжуємо наполегливо працювати над поверненням наших героїв додому. Ми не забудемо про їхній подвиг, і ми зробимо все можливе, щоб вони якнайшвидше повернулися до своїх родин”, – наголосив командир “Азову”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦