Це може статися навесні 2024 року, коли сили росіян “видохнуться”

Голова української розвідки Кирило Буданов висловив припущення щодо початку нового контрнаступу Сил оборони України весною 2024 року, як тільки завершиться наступ Росії. 

Про це повідомляє The Telegraph.

Буданов наголосив, що наступ Росії, який зараз триває на фронті, буде “повністю вичерпано” до ранньої весни, і натякнув, що після цього наступить час для дій України.

Також читайте: Україна атакує Росію секретними дронами: зброю випробовують у боях

“Ми робимо хід, ворог робить хід. Тепер черга ворога. Воно закінчиться, а потім почнеться наше”, – сказав голова ГУР.

Іноземні журналісти зауважують, що після завершення літнього контрнаступу, Україна утримувалася від проведення великих наступальних операцій проти російських позицій. У контексті російської контратаки, стратегія України перейшла до “активної оборони”, що включає будівництво великих укріплень в тилу.

Буданов зазначив, що окупанти досягли “деяких успіхів” поблизу Авдіївки, проте це “зовсім не те, чого вони очікували, навіть близько”. 

Українська розвідка висловлює впевненість у прийдешньому контрнаступі та готовності відповісти на будь-які виклики весни 2024 року.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦