Це спроба утруднити передачу інформації про рух російської техніки

На тимчасово окупованих територіях України, зокрема на Донеччині, російські інтервенти почали обмежувати доступ до мобільного зв’язку. 

За інформацією Центру національного спротиву, ця практика використовується з метою перешкодження українцям в окупації надавати Силам оборони інформацію щодо переміщення російської техніки.

Читайте також: Перед падінням Іл-76 повернувся із Сирії: генерал СБУ сказав, що було на борту

Російські окупанти виявляють недовіру до місцевого населення на тимчасово окупованих територіях і вживають заходів для глушення мобільного зв’язку, намагаючись забезпечити безпеку своїм операціям.

У Центрі національного спротиву зазначають, що ворожі дії щодо глушення мобільного зв’язку не дуже ефективні, оскільки українці продовжують передавати інформацію навіть при таких перешкодах. Зазначається, що місцеве населення очікує на повернення свого рідного краю та вірить у невідворотність деокупації.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦