Зіркова акторка Гайден Панеттьєрі та відомий боксер Володимир Кличко мають спільну доньку, яку звати Кайя Євдокія. Дівчинці вже виповнилося 9 років.

Гайден в інтерв’ю “E! News” вирішила розкрити кілька цікавих деталей про виховання своєї доньки.

Хоча батьки стежать, щоб дитина не опинилася в центрі уваги, акторка поділилася, що Євдокія є великою любителькою плавання. Її захоплення водою успадковано від матері. Як стверджує акторка, вона не виходила з басейну протягом всього періоду вагітності.

“Коли я була вагітна, кожну годину проводила в басейні на задньому дворі, а не на знімальному майданчику. Вона народилася з любов’ю до води”, – розповіла Гайден.

Євдокія та її мати поділяють захоплення верховою їздою. Коли вони проводять час разом, прогулянки на конях та плавання у басейні стають неодмінною частиною їхніх розваг.

Попри те, що Гайден Панеттьєрі відома акторка, вона стверджує, що Євдокія не має наміру ставати відомою особистістю і не цікавиться публічністю.

Раніше ми розповідали, що відома співачка публічно відмовилася від російського громадянства.

“Мене часто запитують: “Якщо вона хоче стати акторкою чи співачкою, як ти відреагуєш?”. Але вона не тягне до публічності. Вона закохана у коней”, – додала Гайден.

Важливо відзначити, що донька Гайден Панеттьєрі та Володимира Кличка живе разом із батьком після їхнього розлучення. Під час розлучення Гайден мала проблеми з алкоголем та наркотиками, тому боксер отримав повну опіку над дитиною. Є відомості, що наразі Володимир Кличко та Євдокія проживають у Києві, а вихованням дівчинки допомагає його мати, Надія Улянівна.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦