Київ робить все можливе, щоб збільшити внутрішнє виробництво оборонної техніки

Український президент Володимир Зеленський йде на все більші ризики, щоб переломити перебіг війни з Росією та зберегти свої політичні позиції вдома. Це може призвести до більш частих атак України на об’єкти всередині Росії, а також до ескалації конфлікту.

Про це йдеться у матеріалі видання Time.

За словами авторів публікації, Зеленський робить ставку на більш агресивну військову стратегію, включаючи удари безпілотниками та ракетами по цілях в Криму, а також по російській військовій та економічній інфраструктурі.

Раніше: Пентагон та НАТО погодилися виробляти більше зброї для України

Однак, це може призвести до інтенсивніших обстрілів українських міст з боку Росії. А ще – до прямого втягування НАТО у конфлікт.

Автори матеріалу також зазначають, що підтримка України з боку США та Європи може зменшуватися. А в цей час Путін переводить російську економіку на військові рейки.

На думку авторів статті Time, війна в Україні може загостритися найближчим часом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦