Головнокомандувач показав світлину з робочого кабінету

Низка ЗМІ 29 січня повідомила з посиланням на джерела, що Офіс президента попросив Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного подати у відставку, і що нібито його місце посяде або голова ГУР Кирило Буданов, або ж командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

Речник президента Володимира Зеленського був змушений коментувати чутки. “Немає предмета розмови, не було звільнення, я більше нічого сказати не можу”, – заявив Сергій Никифоров. 

Тим часом сам Головнокомандувач опублікував у Фейсбуці спільну світлину з начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою. Він дав зрозуміти, що заходиться на робочому місці.

Нагадаємо, ми вже писали, що після чуток про звільнення Залужного депутатка з фракції “Слуга народу” Мар’яна Безугла почала вимагати звільнення головнокомандувача. Вона звинуватила його у пияцтві неробстві та у кумівстві.

Тим часом Центр стратегічних комунікацій заявив, що інформація про «звільнення Залужного» має дестабілізаційний характер.

“Резонанс, викликаний неправдивим повідомленням, засвідчує про наявність проблем у сфері медіагігієни та комунікацій. Поширення чуток – це спосіб руйнування єдності українського суспільства, його деморалізації та зниження мотивації до відсічі російській агресії”, – йдеться у повідомленні ЦНС.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦