Мешканці Севастополя нарахували до 20 вибухів

Зранку 30 січня повідомили вибухи пролунали в окупованому Криму. Про них повідомили мешканці Севастополя, Сакського району та Качі.

Згодом у пабліках почали з’являтися повідомлення по роботу російської ППО, яка атакувала БПЛА.

Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв у Телеграм-каналі повідомив, що “за попередньою інформацією, сили ППО збили БПЛА над акваторією у районі Бельбека”.

Також читайте: Україна атакує Росію секретними дронами: зброю випробовують у боях

“Усі служби приведені у стан бойової готовності. Рятувальна служба Севастополя зараз не фіксує пошкодження інфраструктури”, – написав він.

Російське міноборони опублікувало у соцмережах, що за ніч сили ППО збили та перехопили 21 безпілотник над Росією. 

11 із них – над анексованим Кримом, 5 – над Білгородською областю, 3 – над Брянською, ще по одному — над Калузькою та Тульською областями.

Тим часом у мережі показали відео вибуху на підстанції Московської області. Поки невідомо, чи це була “робота безпілотників”. 

За даними ASTRA, вранці 30 січня безпілотник було збито над нафтобазою АТ «Калуганафтопродукт» на Грабцівському шосе. БПЛА впав на територію нафтобази.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦