Головне завдання – не допустити третьої світової

Український президент вважає, що російську війну в Україні можна зупинити. Інакші сценарії він не розглядає.

В інтерв’ю телеканалу ARD Володимир Зеленський на запитання, чи щось дає йому надію, що війна закінчиться цього року, сказав: “Треба вірити в себе, вірити народ, в Україну, вірити в партнерів і вірити в мир. Тому що будь-яка війна закінчується”.

На думку глави держави, Росію можна зупинити геополітично, і фінансово: “Все ж таки можна її зупинити з цією війною. Не допустити зруйнування України, знищення нашої нації. Не допустити глобальної міграції. Не допустити Третьої світової війни”.

Раніше Зеленський назвав точну кількість українських військових

Стосовно заяв кандидата у президенти США Дональда рампа, що закінчити війну можна за 24 години, Володимир Зеленський відповів: “Якщо його формат або його формула призведе до миру, і йому справді достатньо 24 години, то я буду дуже щасливим президентом… Тому що я знаю, скільки за одну добу ми втрачаємо людей. Я знаю, скільки це коштує”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦