На Донбасі Сили оборони завдали удару по російському полігону

Українські війська продовжують просуватися на Донбасі, відтісняючи російські сили.

Як повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), українські сили просунулися від 500 метрів до 1,5 кілометрів уздовж ділянки лінії фронту на південь від Новомихайлівки, яка розташована на південний захід від Донецька.

Крім того, 24 січня українські війська завдали удару по навчальному полігону російських операторів безпілотників поблизу окупованого Іловайська Донецької області.

Також читайте: Під Маріуполем прилетіло по окупантах, які будували залізницю до Росії

За даними ISW, удар був нанесений з використанням ракети “Точка-У”. Внаслідок атаки було знищено кілька російських безпілотників, а також загинуло кілька російських військовослужбовців.

Українські війська також відкинули російські сили на 150 метрів на північний схід від Завітного Бажання, де дислокуються російські підрозділи 60-ї окремої мотострілецької бригади та 37-ї гвардійської ОМСБр, а ще Сили оборони просунулися на глибину до кілометра на південний захід від Мирного.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦