Найближчими днями українці матимуть нагоду насолодитися відносно теплою погодою, однак спеціалісти попереджають про непередбачувані зміни, які супроводжуватимуться опадами та туманами.

За прогнозами синоптика Ігоря Кібальчича, у четвер, 25 січня, по всій Україні очікується нестійка погода зі снігом та мокрим снігом, а також ожеледицею на дорогах. Місцями пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Попри ці несприятливі умови, нічна температура повітря від -3° до +2, а вдень +1-6 градусів тепла. У Карпатах та на сході країни вночі очікуються морози від 3 до 8 градусів.

Раніше ми розповідали, чому українцям варто готуватися до метеорологічних капризів.

У п’ятницю, 26 січня, прогнозується сніг та мокрий сніг, а також можливість налипання мокрого снігу на дорогах. Температурні показники вночі коливатимуться від 2° морозу до 3° тепла, а вдень від -1° до +4°.

Субота, 27 січня, принесе невеликий сніг та тумани в окремих регіонах, а на дорогах буде ожеледиця. Нічна температура варіюватиметься від 0 до -5°, а вдень від -2° до +3°.

У неділю, 28 січня, очікується невеликий сніг та мокрий сніг, а також можлива ожеледиця на дорогах. Температурні показники вночі будуть в діапазоні 1-6° морозу, а вдень не перевищать 1° тепла по всій країні, за винятком Карпат та північних областей, де можливий спад температури до -11°. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦