Головний конкурент Дональда Трампа вийшов із перегонів на поста президента США.

Йдеться про губернатора Флориди Рона Десантіса, який після зняття своєї кандидатури хоче підтримати Трампа. Про це Десантіс написав на своїй сторінці у соцмережі Х.

Раніше ми розповідали, що США призупинили військову допомогу Україні.

За словами екскандидата, його передвиборна кампанія немає чіткого курсу до президентського успіху, тому він вирішив це припинити. Якби ж він міг досягнути сприятливого результату, то б зробив це. Проте Десантіс сказав, що не може просити у прихильників віддавати свої ресурси та час, коли шляху до перемоги немає.

При цьому губернатор дав обіцянку підтримати Трампа на президентських виборах, оскільки чимало республіканців хочуть дати Дональду ще один шанс.

За його словами, підтримати Трампа потрібно і з тієї причини, що США не можуть повернутися до старої республіканської гвардії минулих років.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦