Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба пояснив, чому російський диктатор владімір путін вестиме війни до кінця свого життя.

Під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі дипломат зауважив, що немає сенсу вести будь-які перемовини з путіним, бо війну він не хоче припиняти.

Раніше Кулеба сказав, що українці робитимуть, якщо закінчиться зброя.

За словами Кулеби, нещодавно путін заявив, що росія “не збирається віддавати те, чого вона досягла”. Тобто повертати Україні окуповані землі не буде, а вестиме війну до кінця життя диктатора.

Путін

Міністр наголосив, що путін вестиме війну не лише проти України, але й проти інших держав, поки не помре.

“Нам просто треба зрозуміти одне: ми – не лише українці, а й люди, які захищають певні правила – несемо історичну відповідальність за те, щоб виграти цю війну”, – сказав Кулеба.

Також дипломат порівняв війну РФ проти України з пандемією, тому переставати боротися не можна через втому. Тому потрібно інвестувати знову і знову, оскільки ворог це теж робить.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦