У Білому домі повідомили подробиці зустрічі президента США Джо Байдена з керівництвом Конгресу щодо допомоги Україні.

У повідомленні пресслужби Білого дому йдеться, що Байден наголосив на важливості забезпечення українців потрібними ресурсами, зокрема артилерією та системами ППО.

Раніше ми розповідали, що НАТО готується воювати з росією.

Зауважимо, що Байден обговорив з керівництвом Конгресу США нагальну потребу продовження підтримки України на тлі війни з росією.

Байден

Президент США нагадав про стратегічні наслідки, якщо Україні припинити допомагати. У разі бездіяльності Конгресу під загрозою опиниться нацбезпеки США, НАТО та іншого вільного світу. Тому Байден закликав конгресменів додатково профінансувати військову допомогу для України і це стане потужним сигналом про рішучі наміри Америки.

За словами Байдена, діяти потрібно вже і зараз, не відтягувати. Він також висловився про проблеми з південним кордоном та підтримав ініціативу щодо додаткових ресурсів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦