Площа пожежі перевищила тисячу квадратних метрів

У ніч на 19 січня безпілотник атакував нафтобазу у місті Клінці в Брянській області, яка належить корпорації «Роснафта».

Губернатор регіону Олександр Богомаз написав у Телеграм-каналі, що військові змогли придушити дрон засобами радіоелектронної боротьби, але при знищенні “він встиг зробити скидання боєприпасу на нафтобазу”. 

Він зазначив, що у результаті загорілися резервуари з паливом. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Тим часом місцеві жителі публікують відео пожежі. На ньому можна помітити, як над нафтобазою підіймається великий стовп чорного диму, його видно зі всіх точок області.

Клінцовська нафтобаза належить підконтрольному «Роснафті» «Брянськнафтопродукту». Вона знаходиться в місті Клинці, розташованому в 50 км від кордону з Україною.  

В МНС області заявили, що площа пожежі на нафтобазі становить близько тисячі квадратних метрів – горять чотири резервуари з бензином загальним обсягом 6 тис. кубометрів. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦